Yogini joga © 2016   Vse pravice pridržane.

Joga za vsak dan in vsako telo! V svoje vrste še vabimo nove člane!

September 08, 2019

 SEZONA JOGE 2019/2020 !
Hatha joga z elementi vinjase, yin joge, reikija in karmične diagnostike

 

Vadba joge ima številne pozitivne lastnosti, poleg tega pa se na praksi joge srečujemo s podobno mislečimi ljudmi. Ko se vsi dobimo na enem mestu, skupaj naredimo vdih in izdih, ustvarjamo neverjetno pozitivno in močno energijo. Če to ni dovolj razlogov, da se pridružiš!

Joga praksa poteka ob ponedeljkih in sredah od 19.30 ure do 21.00 ure.

 V Studiu Eviana, Špruha 19, Trzin.

Za več informacij piši na: yogini.joga@gmail.com ali pokliči na telefon: 041 671 405

 

Sprememba programov s karmično diagnostiko in prehod v višji nivo delovanja - Harmony program Pašman 2020

July 23, 2020

Spoštovani,

Vljudno vabljeni na tedensko delavnico Sprememba programov s karmično diagnostiko in prehod v višji nivo delovanja, ki bo potekala od  24. do 31. julija 2020 v programu Harmony, ki se odvija na otoku PAŠMAN.

V modernem svetu živimo pretežno v delovanju uma, težko je verjeti, da se bo nekaj dobro odvilo, saj je um velik skeptik, dvomljivec in se velikokrat boji. Ko spremenimo programe, vzpostavimo zaupanje in se odpremo spremembi, postane naše okolje sveže, svobodno, naši odnosi dobri in globoki.

Na delavnici se bomo poglobili vase, v svoje delovanje, v svoje programe in se bomo učili kako spremeniti programe, ki vodijo v spremembo življenja.

Vljudno vabljeni vsi tisti, ki ste pripravljeni en teden resnično aktivno delovati na sebi. Delo v skupini je navadno zelo transformativno, ker smo podprti s strani ostalih udeležencev.

 

Če menite, da je julij 2020 primeren za vaš osebni preboj, dodatno bomo v vibraciji podprti s fantastično hrano in naravo!

Namaste, Monika

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now